over Denkwerk

Of het nu gaat om een professionele website, een spraakmakende video of een vloeiende computeranimatie, Studio Denkwerk levert al 15 jaar maatwerk.

Effectiviteit staat centraal in onze aanpak. We denken daarom graag met onze klant mee en gaan lastige vragen niet uit de weg. Eerst de grondige analyse van uw vraag, dan pas de gerichte actie.

Geslaagd communicatiemateriaal staat in dienst van de boodschap en zorgt er voor dat die overkomt. Het vernuft zit hem in de details, het resultaat in het denkwerk.

Oprichter/eigenaar van Studio Denkwerk is creatieve veelkunner Krijn Hendriksen. Hij studeerde aan de Design Academy (industriƫle vormgeving) en kwam al vroeg in aanraking met 3D visualisatie en digitale video. In zijn schaarse vrije tijd is Krijn een eigenzinnig en veelzijdig kunstenaar, die zich niet graag in hokjes laat duwen.

Ook tijdens werktijd is hij een multi-talent: webbouwer, animator, vormgever en videospecialist. Ervaring die hij ten dienste stelt van zijn klanten. “Na 15 jaar ben ik zo door de wol geverfd dat ik trends en hypes op waarde kan schatten en mijn klanten een advies op maat kan geven. Mijn favoriete klant is een tevreden klant.”

Bij Studio Denkwerk komt u niet voor verrassingen te staan. Vooraf worden projecten goed doorgesproken en begroot. Studio Denkwerk is een compact bedrijf zonder onnodige overhead of managers. We beschikken over een sterk netwerk, en huren we voor bepaalde specialismes experts in. Daarmee houden we onze tarieven messcherp.